Merken

 • Bergmann Audio maakt platenspelers die een ogenschijnlijke eenvoud in techniek combineren met een oogverblindend puur en elegant Scandinavisch ontwerp, gebruik makend van de filosofie van luchtlagering en de juiste materialen om een uitzonderlijke geluidskwaliteit te garanderen. Less is more…
 • gallery magne 6
 • De Charisma Audio lijn MC-elementen is het geesteskind van Bernard Li, een absolute analoogfreak… Al meer dan 40 jaar bezit, recenseert en beluistert hij de meest uiteenlopende elementen, toonarmen en draaitafels. Het doel van Charisma Audio is simpel: het creëren van een lijn betaalbare, zeer hoge kwaliteit MC elementen.
 • Hifi Plus test Charisma Audio MC-1
 • Het Japanse DS Audio maakt sinds december 2013 unieke draaitafelementen, die geen gebruik maken van spoelen en magneten, maar LEDs en fotocellen! Deze absolute revolutie in analoge techniek noemt DS Audio de ‘Optical Cartridge’. Optische elementen dus – uniek in de wereld! Een compleet natuurlijk en gedetailleerd geluid zonder enige benadrukking kenmerkt de unieke DS Audio optische elementen.

 • DS Audio DS 002

 • Harbeth maakt al sinds 1977 de muzikaalste monitor speakers ter wereld, geïnspireerd op de klassieke BBC studio-modellen. De Monitor 30.1 is misschien wel de meest gelauwerde monitor van de laatste jaren. De natuurlijkheid en absolute openheid in het middengebied zijn wereldberoemd en voor velen is Harbeth een eindpunt in hun luidsprekerzoektocht.
 • harbeth-super-hl5plus-drivers
 • Lindemann Audio bracht in 2013 hun Musicbook serie op de markt – audiofiele DAC/voorversterker/streamer componenten in een handzaam formaat. Met de nieuwe Limetree serie componenten heeft Lindemann nu ook de lat voor betaalbare hifi wel erg hoog gelegd… In deze serie zijn een hoofdtelefoonversterker, phono trap, streamer, netwerk bridge en DAC leverbaar.

 • mb102Bmb55_atmo
 • M&K Sound is een fabrikant van stereo/home cinema luidsprekers en subwoofers. Zij ontwerpen luidsprekers die inherent ‘correct’ klinken. Hierdoor worden deze een ‘tool’ die zich voegt naar iedere stijl muziek of film-soundtrack, in stereo of surround. M&K Sound is de keuze van vele professionals in muziek- en filmproductie en dus ook automatisch de beste keuze voor thuis!

 • Bryston Ltd. ontwerpt en produceert al meer dan 35 jaar hoogwaardige gespecialiseerde elektronica voor zowel de consument als de professionele audio markten. Bryston heeft als doel de meest accurate en betrouwbare producten te leveren. Dit doen ze met een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsteam dat constant manieren zoekt om de prestaties, waarde en betrouwbaarheid van de producten te verbeteren. Bryston’s toewijding voor het maken van de meest betrouwbare producten is zichtbaar door hun 20 jaar analoge en 5 jaar digitale garantie.

 • Ayon Audio is een bekroond Oostenrijks bedrijf dat een van de meest uitgebreide en meest gewaardeerde serie vacuümbuiscomponenten ter wereld biedt, waaronder versterkers, voorversterkers, hoofdtelefoonversterkers, netwerkspelers, CD-spelers en DAC’s, Made in Austria. Ook in hun ontwerpportfolio bevindt zich een reeks luidsprekers die speciaal zijn ontworpen voor gebruik met buizenversterkers met een laag vermogen en een uniek assortiment supertriode-vermogensbuizen die uitsluitend in hun eigen versterkers worden gebruikt. “The Bugatti of Audio” Bekroond door The Absolute Sound Magazine.

 • Vicoustic is de industriestandaard in akoestische panelen en geluidsdemping. Het bedrijf hecht veel waarde aan de kwaliteit van hun producten en blijven continu doorontwikkelen om de gebruiker het maximale te kunnen bieden.

  De producten van Vicoustic worden over de hele wereld gebruikt door prominente bedrijven zoals de BBC, SIS, NATO, Ralph Lauren, Microsoft, SAE Institute, Facebook, Sony, ITV maar ook door artiesten zoals Macklemore, Depeche Mode en nog veel meer.