Bryston

Charisma Audio logo

Bryston Ltd. ontwerpt en produceert al meer dan 35 jaar hoogwaardige gespecialiseerde elektronica voor zowel de consument als de professionele audio markten. Bryston heeft als doel de meest accurate en betrouwbare producten te leveren. Dit doen ze met een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsteam dat constant manieren zoekt om de prestaties, waarde en betrouwbaarheid van de producten te verbeteren.

Bryston engineers worden nooit gelimiteerd door ontwerpkosten om functionaliteit te bewerkstelligen. Integendeel, Bryston daagt haar engineers uit om de best mogelijke producten te maken en de beste componenten te zoeken en gebruiken. Zo kan Bryston producten steeds dichter tot perfectie brengen terwijl de prestaties en betrouwbaarheid gemaximaliseerd worden. Bryston producten stellen u in staat te genieten van een generatie aan geluid, muziek en ongeloofelijke prestaties. Bryston is gevestigd in Petersborough, Ontario, Canada, net ten noordoosten van Toronto. Het heeft een netwerk van 150 dealers in Noord-Amerika en 60 landen wereldwijd.

Bryston's toewijding voor het maken van de meest betrouwbare producten is zichtbaar door hun 20 jaar analoge en 5 jaar digitale garantie.

Klik hier voor meer info over Bryston