Ayon

Charisma Audio logo

Ayon Audio is een bekroond Oostenrijks bedrijf dat een van de meest uitgebreide en meest gewaardeerde serie vacu├╝mbuiscomponenten ter wereld biedt, waaronder versterkers, voorversterkers, hoofdtelefoonversterkers, netwerkspelers, CD-spelers en DAC's, Made in Austria. Ook in hun ontwerpportfolio bevindt zich een reeks luidsprekers die speciaal zijn ontworpen voor gebruik met buizenversterkers met een laag vermogen en een uniek assortiment supertriode-vermogensbuizen die uitsluitend in hun eigen versterkers worden gebruikt. "The Bugatti of Audio" Bekroond door The Absolute Sound Magazine.

Gespecialiseerd in Single-Ended Tube (SET) -ontwerpen, zijn Ayon gepassioneerde ambassadeurs voor buizenversterking, gelovende buizenversterkers zijn de "sonisch superieure technologie voor audio". Erkennend dat de technologie enige inspanning en "knowhow" van de gebruikers vereist, heeft Ayon betrouwbaardere buizen ontwikkeld en geautomatiseerde systemen om taken zoals biasaanpassing en buisafstemming te verzorgen, zodat gebruikers dit niet hoeven te doen.

De verbluffende esthetiek en de legendarische bouwkwaliteit van de producten van Ayon, die in eigen huis zijn ontworpen en met de hand geassembleerd, hebben ertoe geleid dat het bedrijf door The Absolute Sound Magazine wordt aangeduid als "The Bugatti of Audio"

Klik hier voor meer info over Ayon