Harbeth

Harbeth logo
 

RosewoodP3ESRHarbeth maakt al 40 jaar de muzikaalste luidsprekers ter wereld. Hun ‘Monitor’ serie modellen worden al jaren gebruikt door de BBC. Bijzonder is dat de ‘Domestic’ modellen technisch identiek zijn en in de huiskamer net zo goed presteren als hun broertjes in de studio.

Bijzonder aan Harbeth luidsprekers is hun openheid en natuurlijkheid. Zij hebben hiermee de unieke eigenschap je volledig in de muziek op te laten gaan, waarbij je de techniek direct vergeet. Voor veel muziekliefhebbers is Harbeth daardoor een ‘eindpunt’ in hun ontdekkingstocht naar de ultieme luidspreker.

“The Harbeth Monitor 30.1 is the best compact two-way speaker system I have ever heard, regardless of design type, cost, or complexity.”Paul Seydor, The Absolute Sound

31Harbeth_30.1Van de P3ESR ‘schoenendoos’ tot de machtige Monitor 40.2: iedere Harbeth is een unieke combinatie van traditie en technologie. In de klassieke behuizingen vind je ’s werelds beste drivers en middels de computer ontworpen en geoptimaliseerde wisselfilters. Het is deze zeldzame combinatie van beproefde en geavanceerde technologie die het natuurlijke geluid geeft waar Harbeth beroemd mee is geworden.

Het hart van iedere Harbeth is hun unieke RADIAL™ conustechnologie. RADIAL™ is een enorme stap voorwaarts in luidsprekertechnologie – niets verslaat het materiaal in zijn ‘erbij aanwezig zijn’ ervaring.

“Alan Shaw’s new Super HL5 plus is one of the most beautiful-sounding speaker systems I’ve heard since the original Quad electrostatics.” Paul Seydor, The Absolute Sound

Een muzikale en meeslepende weergave, een enorme openheid en natuurlijkheid en een hoge nauwkeurigheid zonder vermoeidheid: Harbeth levert de ultieme luisterervaring. Bereid je voor op het compleet herbeleven van je gehele muziekcollectie!
Modellen

P3ESR/M20.1

De ‘benjamin’ van de serie… Een ongelofelijk openheid en basweergave uit een prachtige behuizing niet groter dan een schoenendoos… Zijn holografische afbeelding en muzikaliteit zijn betoverend!

Specificaties | Brochure

p3esr

C7ES-3

De Compact 7ES-3 is de absolute allrounder: makkelijk te plaatsen, makkelijk aan te sturen en onkritisch in de muziekkeuze. Met de C7ES-3 wordt luisteren weer genieten!

Specificaties | Brochure

Harbeth Compact 7ES-3

SuperHL5 plus

De meest onderscheiden Harbeth zet een adembenemend groot 3D geluidsbeeld neer en is tonaal zo goed als perfect. Een luchtig hoog en rijk laag sluiten perfect aan bij het volledig open middengebied. Wow!

Specificaties | Brochure

Harbeth Super HL5 Plus

Monitor 30.1 Domestic

De M30.1 brengt je dichter naar de muzikant dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Zijn evenwichtigheid en dynamiek maken hem een echte monitor, zonder vermoeiend te worden. De M30.1 verveelt nooit!

Specificaties | Brochure

Harbeth M30.1

Monitor 40.2 Domestic

De absolute referentie… Een voorbeeld van natuurlijkheid, gemak en rust. Een groots en dynamisch geluidsbeeld en een ongelooflijke muzikaliteit maken deze speaker tot een van beste in zijn klasse.

Specificaties | Brochure

Harbeth M40.2


Harbeth op Social Media